Servei d’assessorament d’APAEMA

Des de 2009, l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA) està constituïda com a Entitat d’Assessorament. Això vol dir que l’associació ofereix un servei d’assessorament destinat a la millora de les explotacions agràries. Un servei que va des del compliment de la normativa (Requisits Legals de Gestió), bones pràctiques agràries i ambientals i riscos laborals, fins a l’assessorament integral de l’explotació (assessorament agronòmic, econòmic, noves tecnologies, comercialització, etc.).

La contractació del servei d’assessorament només és obligatòria pels Joves Agricultors però hi poden accedir tota la resta d’agricultors/es que estiguin interessats. Per fomentar la utilització d’aquests serveis, el FOGAIBA ha tret una línia d’ajudes de fins a 1.500 euros per 3 anys. El termini per presentar-hi sol•licituds s’acaba el 17 de setembre.

Amb l’objectiu de donar un bon servei, APAEMA contractarà en els pròxims dies un enginyer tècnic agrícola que farà aquestes funcions, juntament amb el personal del qual ja es disposa a l’actualitat. El que tenim clar des de l’associació és que volem convertir una obligació en una oportunitat. En aquest sentit intentarem facilitar tràmits i a la vegada donar un servei realment útil i eficaç, més del costat del pagès.

Per a més informació o per contractar els nostres serveis podeu posar-vos en contacte amb APAEMA a apaema@gmail.com, 971.88.70.24 o al 660.410186.

Relacionat