Canvi de logotip del CBPAE

Per la present us informam que s’ha produït un canvi en el logotip del CBPAE. Aquest canvi es deu a la necessitat de compliment de les Directrius per a l’ús en productes ecològics de logotips de control, el disseny del qual es basa en la marca nacional registrada de la producció ecològica, marcades pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, i que afecta a totes les comunitats autònomes en les que hi ha certificació pública.

 

A partir d’ara, tot aquell operador que sol·liciti enumeració per a les seves etiquetes en les que s’inclogui el logotip del CBPAE, haurà d’aportar una mostra de l’etiqueta on ja hi aparegui el nou logotip, per a la seva validació per part del CBPAE.

Tot i així, tots aquells operadors que tengueu existències d’etiquetes amb el logotip antic, les podreu seguir utilitzant fins dia 31/12/2020 o fins acabar les existències.

A la pàgina web, a l’apartat de Tràmits (https://bit.ly/2TuFdZl), hi trobareu el nou logotip amb diferents formats, així com també les característiques tècniques del mateix per a que pogueu utilitzar-los per al disseny de les vostres etiquetes.

Relacionat