Presentació de la campanya “Som un comerç ecològic!”

El CBPAE presenta una campanya per promocionar els comerços ecològics de les Illes Balears

 

Avui matí, a la botiga “S’Hort Ecològic”, de Maó, s’ha presentat la campanya “Som un comerç ecològic!” impulsada pel Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica (CBPAE).

Amb aquesta campanya es vol, per una banda, donar a conèixer al consumidor final la tasca de control i certificació que realitza el CBPAE als punts de venda que comercialitzen productes ecològics al detall. I per altra banda, facilitar al consumidor final la identificació dels comerços inscrits al CBPAE, per tal que tenguin la seguretat que els productes ecològics que compren en aquests establiments han estat controlats així com marca la Normativa Europea sobre producció ecològica.

La campanya consisteix en uns adhesius amb el lema “Som un comerç ecològic!” que els consumidors podran trobar als punts de venda inscrits al CBPAE. En aquests adhesius hi trobaran un codi QR que  els durà directament a l’enllaç web del Directori Ecològic de la pàgina web del CBPAE, on apareixeran les dades del punt de venda en qüestió i l’activitat per la qual està certificada.

Per a escanejar el codi QR basta que es llegeixi el codi a través de la càmera de fotos del mòbil. En alguns telèfons és necessari alguna aplicació específica, com per exemple Google Lens o QR Droid. Opcionalment es pot introduir l’enllaç que apareix a Baix del codi QR en qualsevol navegador web.

Per a aquesta campanya també s’ha fet la versió “Som un productor ecològic!”, destinada a aquells productors ecològics inscrits al CBPAE que fan venda directa a la seva pròpia explotació o a mercats setmanals.

En aquesta campanya hi participen uns 70 punts de venda, entre comerços i productors, arreu de les Illes Balears, dels quals 20 punts de venda es troben a l’illa de Menorca.

 

 

Relacionat