XVI DIADA D’AGRICULTURA ECOLÒGICA

El pròxim diumenge 23 d’abril el sector de l’agricultura eco i l’agroecologia omplirà, un any més, els carrers de Porreres. Allà celebrarem la major exposició i venda de productes ecològics d’arreu de les Illes Balears.

Un any més gràcies a l’empenta i la força dels companys d’APAEMA que en són els organitzadors.

Hi trobareu paradetes d’arreu de les Illes, taules rodones, exposicions, tasts, i activitats per infants, entre d’altres.

El tema que vertebrarà la diada d’enguany és la salut. Per això totes les activitats que han preparat tenen l’objectiu d’obrir un espai de debat fructífer sobre la importància d’entendre la salut com un tot: La salut de l’entorn, dels qui l’habitam i dels aliments que produïm i elaboram. Som el que menjam!

Nosaltres hi participarem fent la presentació pública de les Dades Estadístiques de la Producció Agrària Ecològica 2022 de les Illes Balears. Serà a la sala polivalent del carrer d’en Veiet, 17, de Porreres. Serà a partir de les 12h. El nostre director tècnic, Jeroni Vera, farà un repàs a les principals novetats del sector ecològic (pagesos, elaboradors, comerços, cultius i ramaderia) així com també explicarà les principals accions de control i certificació.

Podeu consultar el programa complet aquí

 

Relacionat