FEIM! Festival Ecològic i Musical. 08 de juny, Porreres

FEiM: La pagesia ecològica organitza un festival de música referent en sostenibilitat

 El pròxim dia 8 de juny, al parc de n’Hereveta de Porreres, es durà a terme la Festa Ecològica i Musical: FEiM! Una celebració dels aniversaris del CBPAE (Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica) i d’APAEMA (l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca), que complim trenta i devuit anys respectivament.

El sector ecològic vol demostrar que és possible realitzar un esdeveniment d’aquesta magnitud oferint exclusivament productes ecològics i locals. Amb l’objectiu de donar suport a les famílies pageses ecològiques que treballen en la conservació del nostre territori i en la producció d’aliments de qualitat. Moltes d’aquestes famílies seran les encarregades de preparar el menjar que es podrà gaudir durant el festival. A més, s’ha aconseguit la col·laboració d’empreses de begudes que faran una edició limitada de cervesa, refrescos i destil·lats amb certificació ecològica. D’aquesta manera, serà el primer esdeveniment d’aquestes característiques que oferirà begudes i menjar exclusivament ecològics i locals.

Els grups que actuaran el pròxim dia 8 de juny són: Pitxorines, Miquel Serra, Ánimos Parrec, TIU i Xanguito. Amb una varietat de gèneres i estils musicals, la proposta promet un capvespre memorable per als amants de la música local. El cap de cartell del festival es revelarà en unes setmanes, però els presidents de les entitats han assegurat “que no deixarà ningú indiferent” i recomanen “estar atents a les xarxes socials del festival”. La festa s’ha dissenyat amb un aforament reduït, per tal d’assegurar la sostenibilitat de l’acte i la comoditat de les persones assistents, així, cal destacar que s’han reservat entrades per a infants.

Porreres és el poble escollit com a seu de la celebració, pel seu suport constant a l’agricultura ecològica, sent l’escenari de la Diada d’agricultura ecològica des de la primera edició i, on actualment es troben les oficines d’ambdues entitats facilitades pel consistori. A més, l’Ajuntament de Porreres forma part de l’organització de l’esdeveniment. En aquest sentit, la batllessa, Xisca Mora, ha explicat l’ajuntament “ha volgut implicar-se” perquè “Porreres és terra de moltes coses però també de pagesia, i gràcies a la tasca d’APAEMA i el CBPAE, s’està convertint en un epicentre de l’agricultura de futur, l’agricultura ecològic.”

Les entrades ja es troben disponibles al web feim.cat a un preu inicial reduït de 35 €, que es mantindrà fins a l’anunci el cap de cartell. Qui hi assisteixi, no només s’ho passarà bé, sinó que donarà suport a la pagesia ecològica, al nostre territori i cultura.

Més informació i venda d’entrades a https://www.feim.cat/

Relacionat