Enllaços d’interés

El CBPAE fa una selecció d’enllaços web interessants, relacionats amb diversos àmbits de la agricultura ecològica, classificats per categories. D’altra banda, al nostre Directori ecològic pots trobar una mostra de la oferta tan variada de productes ecològics que s’ofereixen a les Illes Balears, classificats per tipus de producte.

Filtres
Reset

Bioeco actual

Publicació informativa mensual i gratuita sobre consum de producció ecològica
http://www.bioecoactual.com/
Butlletins i revistes

Sociedad Española de Agricultura Ecológica (SEAE)

La Sociedad Española de Agricultura Ecológica (SEAE), es una asociación privada, sin fines de lucro, con el propósito de aglutinar los esfuerzos de agricultores, técnicos, científicos y de otras personas, encaminados hacia el desarrollo de sistemas sustentables de producción agraria
http://www.agroecologia.net/
Altres associacions

Organic EPrints

Orgánic Eprints es un archivo internacional de acceso abierto para los documentos relacionados con la investigación en agricultura orgánica. El archivo contiene documentos de texto completo en formato electrónico, junto con la información bibliográfica, resúmenes y otros metadatos
http://www.orgprints.org/
Recerca

Ae. Agricultura y ganadería ecológica

Publicació trimestral de divulgació tècnica e informativa especialitzada en producció ecològica. Editada per la SEAE (Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica)
https://revista-ae.es/
Butlletins i revistes

Biocultura

Fira de productes ecològics i consum responsable
http://biocultura.org/
Fires

FAO – Agricultura ecològica

Programa d’Agricultura Ecològica de la FAO. Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació
http://www.fao.org/organicag/es/
Organismes internacionals

Infraestructura de Dades Espacials de les Illes Balears (IDEIB)

Infraestructura de Dades Espacials (IDEIB) on es publica informació geogràfica de l’arxipèlag. Hi ha una capa dedicada a les finques que estan donades d’alta al CBPAE. Per visualitzar-la heu de carregar la capa “Activitat agrícola, ramadera i pesca”. En groc, vos sortiran totes les parcel·les de les Balears on s’hi duu a terme la producció ecològica.  
https://ideib.caib.es/visor/
Informació Geogràfica

Comissió Europea

Política sobre agricultura ecològica
http://ec.europa.eu/agriculture/organic/home_es
Organismes oficials

AgroCultura

Revista trimestral sobre producció agrària ecològica i agroecologia. Editada per l’associació L’Era, Espai de Recursos Agroecològics.
http://www.agrocultura.org
Butlletins i revistes

Intereco (Coordinadora de Certificación y Promoción Agroecológicas)

INTERECO es una Asociación Sin Ánimo de Lucro que agrupa a las Autoridades Públicas de Control de Agricultura Ecológica, es decir, son los Comités/Consejos de agricultura ecológica de las CCAA, que son las entidades públicas encargadas del control, la promoción y la certificación de productos procedentes de la agricultura ecológica.
http://www.interecoweb.com/
Altres associacions